La fi de la infància

312 pages

Català language

Published Dec. 3, 2023 by Duna Llibres.

ISBN:
978-84-126832-6-4
Copied ISBN!
5 stars (3 reviews)

Els governants suprems apareixen amb les seves naus de sobte, superiors als éssers humans en intel·lecte, tecnologia i exèrcit. Demanen unificar la terra, eliminar la pobresa i acabar amb la guerra. La humanitat hi posa poca resistència, les peticions són raonables i la majoria les accepta. Així comença un canvi de paradigma cap al que sembla una utopia. Però a quin preu? Per als qui resisteixen, es fa evident que els governants suprems tenen una agenda pròpia. A mesura que la civilització s'acosta a la cruïlla de camins, els governants suprems marquen el final de la humanitat. . . o és només el principi?

Traducció d'Elena Ordeig.

66 editions

Clàssic imprescindible

5 stars

Quantes històries hi ha d'invasions alienígenes? Aquí en Clarke ens n'explica una de ben diferent.

Un bon dia, a les ciutats més importants del món, apareixen unes naus alienígenes immenses. Tothom ho té clar al veure-les, la història de la humanitat es troba en un punt d'inflexió, com quan l'ésser humà es va tornar sedentari, o va començar l'escriptura.

Els visitants, que no volen mostrar-se, de seguida ho deixen molt clar: no volen invadir-nos, només volen ajudar-nos a millorar la qualitat de vida de tots els humans. Aconseguir la pau mundial, erradicar la fam i les malalties, etc. L'única condició, a canvi, és abandonar la nostra ambició d'explorar l'espai exterior.

NOTA: si llegiu aquesta edició de Duna Llibres, deixeu la Introducció pel final, ja que explica un espòiler que fa que la primera part perdi una mica la gràcia.

avatar for manel1983

rated it

5 stars

Subjects

  • Human-alien encounters
  • Fiction
  • Science fiction
  • Fiction in English
  • Long Now Manual for Civilization
  • Human evolution

Lists