Quanta, quanta guerra

novel·la

eBook, 248 pages

Catalan language

Published Jan. 1, 1980 by Club Editor.

ISBN:
978-84-7329-008-1
Copied ISBN!
OCLC Number:
9997346

View on OpenLibrary

5 stars (2 reviews)

Adrià Guinart és un noi de quinze anys que, cansat de la seva inexperiència en la vida i per anhel de llibertat, decideix anar al front de guerra amb un amic de la infància juntament amb altres companys. Allí torna a fugir quan li ho proposen i viu tot un seguit d'aventures amb persones desconegudes per pobles i boscos.

1 edition

Ressenya

No rating

“Quanta, quanta guerra” és una obra de teatre escrita per Mercè Rodoreda en català. L'obra va ser publicada per primera vegada el 1976. La peça té lloc durant la Guerra Civil Espanyola i segueix la vida d'una família que viu a la Catalunya rural durant aquest període turbulent.

En l'obra, Adrià és el fill petit de la família i és un personatge important en la trama. Adrià representa la innocència i la curiositat infantil en un món que està envoltat de violència i confusió. A través dels seus ulls, el lector veu com la guerra afecta la vida quotidiana de la gent i com la innocència es perd en circumstàncies difícils.

En resum, la guerra és un tema central de l'obra “Quanta, quanta guerra” de Mercè Rodoreda, i Adrià és un dels personatges més rellevants que ajuda a il·lustrar com la guerra afecta les vides de les persones.

avatar for Antidot

rated it

5 stars